Анатолій Тимощук: "У домашньому матчі з "Бенфікою", "Зеніту" важливо не пропустити ".

| понедельник, 13 февраля 2012 г.

Півзахисник "Баварії" Анатолій Тимощук.
Півзахисник "Баварії" Анатолій Тимощук, який раніше виступав за "Зеніт", висловив упевненість, що в першій грі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з "Бенфікою" його колишній команді варто подбати про оборону. Крім того, українець зазначив, що уважно стежив за ходом підготовки синьо-біло-блакитних.

- Хотілося, щоб поле "Петровського" було готове до цього матчу, - наводить радіо "Зеніт" слова українського футболіста. - Сильний мороз може істотно позначитися не тільки на грі "Бенфіки", але і на діях "Зеніту". До середи ще є час. У Петербурзі може потеплішати. Однак при підтримці рідних трибун "Зеніт" завжди грає з бажанням. Допомога стадіону - плюс для команди.

Я стежив за контрольними матчами колишньої команди на першому передсезонному зборі. Хлопці провели багато спарингів, впевнений, що до поєдинку з португальцями гравці підійдуть в повній готовності. Вважаю, що двох зборів буде цілком достатньо. Це поширена практика для європейських тренерів, коли підготовка до сезону ведеться через ігри, а не через виснажливі фізичні вправи. Завжди краще, коли ти в ігровому тонусі.

Хочу побажати одужання Мігелю Данні. Найголовніше, щоб він не отримав психологічну травму. Для професійного гравця важливо завжди бути в тонусі. Перебувати без футболу вісім місяців важко. У домашньому матчі проти "Бенфіки" важливо зберегти свої ворота в недоторканності. 0:0, 1:0, 2:0 - будь-який з цих результатів буде хорошим. У кубкових іграх багато наставників ставлять завдання ні в якому разі не пропустити саме в домашньому поєдинку, так як при рівності м'ячів один гол на виїзді буде вважатися за два.

0 коммент.:

Отправить комментарий