Кияни про матч "Динамо" - "Сток Сіті": "Британці щотижня грають проти топ-клубів, а ми - лише проти" Іллічівця ".

| четверг, 15 сентября 2011 г.

Кияни впевнені, що "Динамо" переможе з рахунком 2:1.  Фото: ФК "Динамо" Київ.
На стадіоні "Динамо" імені Лобановського сьогодні, 15 вересня, у четвер, відбудеться перший матч групового етапу Ліги Європи, в якому зустрінуться київське "Динамо" і британський "Сток Сіті".

Нагадаємо, що, оцінюючи сьогоднішнього противника "Динамо", головний тренер клубу Юрій Сьомін зазначив, що вони дуже мало пропускають:

В чемпіонаті Англії "Сток Сіті" знаходиться в зоні лідерів. Команда дуже мало пропускає, зазначу організовані дії в захисті. Гравці "Сток Сіті", на сьогоднішній момент, добре готові фізично, перебувають у прекрасному функціональному стані. З "Челсі" зіграли внічию і не пропустили, одержали перемоглу над "Ліверпулем", також не пропустивши. Вміло використовуючи розіграшів "стандартних положень", це досить грізний суперник. Цілком закономірними виглядають успішні результати в нинішньому сезоні ", - вважає Сьомін.

Капітан команди Олександр Шовковський також шанобливо ставиться до суперника, відзначаючи хорошу фізичну та технічну підготовку британців:

"Ми прекрасно розуміємо, в якій атлетичний футбол грає наш суперник. Нам доведеться як мінімум, не програти їм у боротьбі, бажанні і єдиноборствах. Це основний аспект, на якому ми робимо увагу. А що з цього вийде, подивимося", - заявив капітан "Динамо".

А ось динамівець Олександр Алієв порадів відсутності на сьогоднішньому матчі Крауча - одного з найсильніших гравців "Сток Сіті".

0 коммент.:

Отправить комментарий