"Таврія" Сімферополь зіграла внічию з "Металістом".

| воскресенье, 24 июля 2011 г.

Підопічні Семена Альтмана другий матч поспіль недорахувалися очок.У суботу "Таврія" приймала одного зі своїх конкурентів за місце в єврокубках - харківський "Металіст". І хоча букмекери перед матчем віддавали перевагу харків'янам, поєдинок у підсумку завершився "сухою" нічиєю. Проте варто зазначити, що "Таврія" виглядала симпатичніше і мала хороші шанси взяти три очки.

Перша половина першого тайму пройшла приблизно на рівних і без будь-яких небезпечних епізодів біля воріт команд. Можна тільки відзначити штрафний удар у виконанні Калініченко - воротар гостей дістав м'яч з-під поперечини. Відкривати рахунок таврійці могли на 26-й хвилині, але підвів бомбардир Лакі Ідахор. Назаренко прострілив у воротарську зону, м'яч проскочив повз захисника і воротаря, потрапивши до Ідахора, проте той, будучи перед порожніми воротами, пробив невиразно і "круглого" забрав голкіпер.
Воротар "Металіста" Дишленкович через десять хвилин виручив команду, заблокувавши удар мало не з метра перед собою, а вже двома хвилинами пізніше свою майстерність показав голкіпер "Таврії", вигравши вихід один на один у Девіча.
Після перерви сімферопольці майже відразу могли забивати гол, але знову підвела влучність Ідахора. Удар Назаренко воротар відбив перед собою, на м'яч в боротьбі із захисником кинувся Ідахор і проштовхнув його вперед - проте "шкіряний" пройшов поруч зі штангою. На 56-й хвилині непоганий шанс упустив Шиндер, пробиваючи головою після навісу Калиниченка, - вище воріт.
До середини тайму гра трохи вирівнялася і хороші можливості відзначитися з'явилися у футболістів "Металіста". В одному з епізодів небезпечно прострілював уздовж воріт Валяєв, але Шав'єр не дістав до м'яча. Трохи пізніше схожий простріл знову повторився біля воріт "Таврії" і до м'яча не дотягнувся Девіч.
У підсумку на табло так і залишилися нулі, а "Таврія" у другому матчі поспіль втратила очки, хоча все одно старт підопічних Семена Альтмана можна назвати цілком успішним. У наступному матчі таврійців поміряються силами з дебютантом Прем'єр-ліги - "Олександрією".

0 коммент.:

Отправить комментарий