Форвард Сошо вже прибув до Києва для переговорів з Динамо.

| вторник, 14 июня 2011 г.

У вівторок, 14 червня, близько 17:30 в центрі Кіевеа був помічений форвард французького Сошо Айде Браун Ідей, повідомляє Динамоманія.

Нігерійський форвард у супроводі двох агентів і менеджера Динамо Фейсала, відповідального за французький напрямок, прямував до ресторану Волконський, що на вулиці Городецького, ймовірно, після переговорів з президентом клубу Ігорем Суркісом.

Таким чином, інформація про те, що форвард повинен прибути до Києва на переговори підтвердилася. Залишилося тільки дочекатися їх результату. Очікується, що після підписання контракту гравець відправиться на збір з Динамо в Австрію.

У сезоні 2010/11 Ідей провів за Сошо 33 матчі у французькій Лізі 1, в яких забив 15 голів.

Нагадаємо, крім Ідей віце-чемпіони України збираються поборотися з англійським клубом Вулверхемптон за ще одного нігерійського гравця. Мова йде про півзахисника Монако Лукманов Аруна. Сам нігерієць вважає Динамо великим європейським клубом і, крім того, за відомостями французької преси, Ігор Суркіс готовий заплатити за Аруну більше, ніж це здатні зробити англійці.

Так само ймовірний перехід в стан київського клубу третього нігерійця - Майкла Алоїзієі з Севастополя. У чемпіонаті України Алозієі забив 41 гол, провівши 143 матчі.

0 коммент.:

Отправить комментарий